SWISSCUT ORTHO SX
icon-medium_swiss_line

SWISSCUT ORTHO SX

ISO 15

A SWISSCUT ORTHO SX folyadékok klór- és nehézfémmentes fémmegmunkáló folyadékok. A legnehezebb megmunkálási eljárásokkal, számos nyersanyag kedvezőtlen megmunkálhatóságával és extrém gyártási feltételekkel kapcsolatos legmagasabb elvárások is könnyen teljesíthetők. A SWISSCUT ORTHO SX vágóolajok könnyűek, kevéssé párolognak, jóformán szagtalanok, és még kedvezőtlen munkakörülmények között sem hajlamosak habzásra, sem túlzott olajködképződésre.

Műszaki részletek

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Minden egyélű BTA és ejektoros eszközzel végzett fúrási művelethez. Rendkívül sokféle anyag teljes, mag- és átfúrásához Automata gépeknél menetvágási és alakítási műveletekhez, üregeléshez, lyukszélesítéshez Fogazási műveletekhez, például lefejtő fogmaráshoz, foggyaluzáshoz, foghántoláshoz és fogköszörüléshez, Színes fémekhez nem használható!

Kisokos

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGOK

  • öregedésnek ellenálló
  • bőrbarát
  • rendkívül hosszú élettartamot biztosít a szerszámoknak
  • kiváló felületminőség
  • furatok mérettartása hosszú használat során

Kommentek

bulb

Kisokos

Mit jelent az ISO?

Az ISO az International Organization for Standardization rövidített neve. Az ISO standard pontos fordításban a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (1947.) által kiadott nemzetközi szabványt jelenti.A szervezet külön csoportosítja a kenőanyagokat, ipari olajokat és egyéb termékeket ( L osztály ). Ez az osztály 18 csoportban A – Z jelöléssel különíti el a termékeket felhasználási terület szerint.

  • Swisscool Kft.
  • 2112 Veresegyház, Hópehely utca 15.
  • Adószám: 26644662-2-13
  • Cégjegyzékszám: 13 09 197857
  • Tel. +36 70 611 6004

Motorex.
Svájc olaja

Aki a MOTOREX-nél vásárol, bízhat benne, hogy olyan széles választékot talál, hogy minden kenéstechnikai feladathoz a megfelelő terméket találja. Termékkínálatunk a mindegyik motortípushoz megfelelő motorolajon, hajtóműolajon és kenőolajon át a fékfolyadékon és zsírokon át egészen az útépítéshez, vasúthoz vagy hajóiparhoz használatos speciális termékekig terjed. A cég nagy hangsúlyt fektet a termékei és az azokhoz kapcsolódó szolgáltatások állandó nagyfokú minőségére. Manapság világszerte egy lapon említik a MOTOREX termékeket a motorsport eredményeivel, a csúcsminőséggel és az ipari szakértelemmel.

Használja az olajkeresőt az Ön gépjárművéhez leginkább megfelelő termék kiválasztásához!

Olajkereső
close

Az oldalon cookie-kat (sütiket) használunk a szolgáltatásaink fejlesztéséhez. A látogatással ezt Ön elfogadja. További információk.

>